top of page
Пошук

"ICC Ukraine в підтримку українському бізнесу"-Людмила Нечипоренко

В великому конференц - залі НАН України відбулося засідання правління Українського національного комітету Міжнародної Торгової Палати (ІСС Ukraine), в якому прийняла участь Член Правління ГО "Громада Харкова" Людмила Нечипоренко, в якості Радника президента ІСС Ukraine з гуманітарних питань . Через карантинні заходи, частина учасників була присутня онлайн. В ході зібрання було заслухано звіт за минулий квартал, змістовну інформацію надав Президент ICC Ukraine Володимир Щелкунов та підвели підсумки роботи Банківської комісії ICC Ukraine у першому кварталі 2021 року. В умовах карантину ІСС Ukraine всей час вдається підтримувати системну роботу з бізнесом і долучатися та сприяти створенню відповідних умов для залучення інвестицій. Також йшлося про перспективний план на наступний період, зокрема були розглянуті пропозиції ICC Ukraine щодо стратегії розвитку фондового ринку в Україні, проблеми та перспективи. Обговорили та прийнято відповідні рішення щодо перспективного плану на наступний період та розглянули ефективність роботи регіональних представників ICC Ukraine та затвердили зміни у складі учасників Комітету.

На думку радника президента ІСС Ukraine з гуманітарних питань та Члена Правління КНС Людмили Нечипоренко: "Треба посилювати участь ІСС Ukraine в роботи над нормативними документами, зокрема Податковим кодексом, де повинні бути враховані позиції бізнесу, в тому числі і малого та середнього. Бізнес що розвивається є фактичним партнером ІСС в майбутньому, от і за його інтереси, мабуть, варто боротися вже сьогодні".

Окрему увагу та зацікавленість учасників та співробітників Комітету, викликала інформація надана Генеральним секретарем ICC Ukraine Дариною Заболотньою стосовно Меморандуму про співпрацю між УНК МТП та ГО «Всеукраїнська громадська організація «Союз експертів України».

"Для мене особисто, як члена професійної команди УНК МТП, чітко розуміючи мету, місію та стратегічні пріоритети діяльності Комітету, принаймні на найближчу перспективу, головне досягти максимально позитивних результатів у справі підтримки вітчизняного бізнесу застосовуючи будь які стратегії".- вважає Людмила Нечипоренко


bottom of page