top of page
Пошук

KHC & МОЛОДІЖНА РАДА ХАРКОВА

Вітаємо Членкиню Правління ГО ХОО "Громада Харкова - Координаторку проєктів по усуненню ризиків потрапляння в трудове рабство та реабілітації постраждалих від торгівлі людьми Софію Жук, яка від нашої організації увійшла до нового складу депутатів Молодіжної ради IV скликання при Харківському міському голові.


Традиційно засідання відкрив мер міста.

Ігор Терехов привітав новостворений склад депутатів Молодіжної ради.

На першому засіданні Молодіжної ради було обрано керівний склад. Головою Молодіжної ради нового скликання депутати обрали Анатолія Бессонова. Також на сесії були прийняті надважливі рішення для діяльності Ради, вектор розвитку на наступні два роки.


Найближчим часом буде сформовано персональний склад Комісій Молодіжної ради. Команда KHC вітає та бажає нових звершень та успіхів нашої молоді ! <iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fkhmgs%2Fposts%2F3197273863817488&show_text=true&width=500" width="500" height="754" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe>




bottom of page