top of page
Пошук

KHC & Почесне консульство Албанії в Україні

17.08.2021. Представники Громадської організації «Харківська обласна організація «Громада Харкова» та CFSR підписали Меморандум про співпрацю з Почесним консульством Республіки Албанія в Україні.

Основні напрямки двостороннього співробітництва передбачені в меморандумі, - забезпечення безпечних ділових зв'язків в області економіки, зокрема міграційних і трудових, науки, освіти, культури, торгівлі і інших сферах суспільного та економічного життя, поліпшення підприємницького клімату та запобігання сучасній торгівлі людьми.

Почесний консул Албанії в Україні Шахін Омаров озвучив основні проблеми та можливі напрямки співпраці при розробці законодавства в області податкової політики двох країн, ці проблеми сьогодні є грунтом для порушення законодавства, злочинності та плачевних наслідків.

Також в ході зустрічі, Людмила Нечипоренко, що є радником президента ICC Ukraine з гуманних питань, розказала про роботу Міжнародної бізнес організації та були обговорені можливості пожвавлення ділових контактів між албанськими та українськими підприємцями. Попередньо домовилися про напрацювання конкретних планів та взаємо вигідних пропозицій та нову зустріч Почесного Консула Албанії в Україні з керівництвом ICC Ukraine, для втілення планів в дію.

У зустрічі взяли участь помічник почесного консула Катерина Бублій, засновники БФ "Джерело Відродження" Людмила Нечипоренко і Андрій Караченцев, заступниця голови ХОО "Громада Харкова" з адміністративної діяльності та юридичних питань Тетяна Підлісна та заступник голови з фандрейзингу Віктор Жук.








bottom of page