top of page
Пошук

АНДРІЙ КАРАЧЕНЦЕВ -"УКРАЇНІ БУТИ В ВЕЛИКІЙ ЄВРОПЕЙСЬКІЙ РОДИНІ"

Від імені ХОО " Громада Харкова " та від себе особисто вітаю з Днем Європи!

Україна була і є частиною європейської родини. Сьогодні нам уже нікому не потрібно доводити, що Україна – це Європа. Про свій вибір Україна заявляла чітко та недвозначно.

Так в новітній історії з розпадом Радянського союзу ми обрали Незалежність, західні демократичні цінності, потім Помаранчевий майда́н, Революції Гідності та боротьба за Крим та Донбас - Це боротьба за Велике демократичне майбутнє, за право жити під одним Європейським дахом. Українці демонструють усьому світові своє історичне прагнення бути частиною об’єднаної Європи, і ніхто не може заперечити нашого права. Засвідчивши нашу мету – членство у Європейському Союзі, ми наполегливо працюємо над її досягненням.


Вірю, що уже в середньостроковій перспективі нам вдасться вийти на предметний політичний діалог щодо членства України у ЄС та на зрозумілу та ефективну систему оборони.

Вітаю усіх українців з Днем Європи та щиро бажаю яскравого святкування та позитивних емоцій! Знаю, що разом ми здійснимо усі необхідні перетворення для втілення нашої європейської мрії! Враховуючи що на цей день припадає й Міжнародний день сім'ї, я впевнений - УКРАЇНІ БУТИ В ВЕЛИКІЙ ЄВРОПЕЙСЬКІЙ РОДИНІ !

З повагою,

Голова КНС Андрій Караченцев


bottom of page