top of page
Пошук

Всеукраїнський «ФОРУМ ДОБРИХ СПРАВ» до Міжнародного дня благодійності

Шостий всеукраїнський «ФОРУМ ДОБРИХ СПРАВ» пройшов 3 вересня 2021 року у м. Київ , де зустрілися звичайні українці та представники благодійних фондів, організацій, які розвивають громадянське суспільство. Форум збирає українців, які вміють дивувати та надихати - представники благодійних фондів, громадських організацій, освітяни, підприємці, лідери думок, і звісно серед них і Членкиня Правління Харківської обласної громадської організації "Громада Харкова" - KHC Людмила Нечипоренко, яка прийняла участь у заході, який відвідала в рамках свого робочого плану і зокрема до Міжнародного дня благодійності.

"Слухали дуже цікаві виступи меценатів, філантропів, представників громадянського сектора, бізнесменів, активістів, з багатьма з яких було корисно познайомитися та дуже приємно поспілкуватися" - підсумувала Людмила Нечипоренко. Форум Добрих Справ – не про політику, а про самодостатніх українців. Саме ці люди щодня своєю енергію та добрими справами, ініціативами розвивають громадянське суспільство в Україні. Вони не чекають допомоги, а стають прикладом та натхненниками!

"Ми хочемо, щоб люди об'єднувалися навколо світлих та потрібних справ, адже Форум - майданчик, який об'єднує людей доброї волі. Ми розказуємо історії які надихають та змінюють країну на краще".- наголошують організатори Форуму.


ІРГС імені Голди Меїр «ФОРУМ ДОБРИХ СПРАВ» - http://goldameir.institute/2021/09/forum-dobrih-sprav-u-kiyevi-dobri-vchinki-dostupni-kozhnomu/


bottom of page