top of page
Пошук

Віктор Жук -"Як не потрапити в трудове рабство сьогодні повинен знати кожен громадянин"

За оцінними даними МОМ, більше ніж 260 000 людей в Україні постраждали від торгівлі людьми з 1991 року, з них 49 000 — за останні три роки. Водночас 56% наших співвітчизників впевнені, що з ними таке ніколи не станеться. Кожен восьмий українець готовий нелегально перетнути кордон, працювати в замкнених приміщеннях чи віддати паспорт роботодавцеві. Чоловіки й жінки, люди різного віку і з різним рівнем освіти, мешканці сіл і міст — єдиного портрета постраждалого від торгівлі людьми немає. Ним може стати будь-хто. Навіть ти.

"Пройшовши навчальний онлайн-квест з безпечного працевлаштування, я освоїв основні моменти які повинен знати кожен. У рамках моєї діяльності в ХОО "Громада Харкова", я вивчаю все, для того щоб професійно та обгрунтовано донести людям ,що трудове рабство є глобальна проблема в усьому світі та попередити про те як це можливо уникнути". - прокоментував свою участь в онлайн - квесті Заступник голови КНС з фандрейзингу Віктор Жук.

Також він подякував за надання сертифікату про участь у Програмі протидії торгівлі людьми створеної в рамках Представництва Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні за фінансування Міністерства закордонних справ Королівства Норвегія та щедрої підтримки американського народу через проект Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

"За допомогою даної програми" Подорожуй безпечно " будь-який громадянин може ознайомитися як не потрапити в трудове рабство.Є певні ознаки, які можуть свідчити про злочинний намір потенційного роботодавця. Дуже цікавий квест дає можливість знайти основні знання як безпечно влаштується на роботу " - підкреслив Віктор Жук


bottom of page