top of page
Пошук

ГО"Громада Харкова" допомагає в облаштуванні погребів та підвалів Харківщіни.

За підтримки IOM Ukraine - Міжнародної організації з міграції (МОМ)/ Агентства Організації Об'єднаних Націй (ООН) з питань міграції, команда СFSR разом з волентерами ГО " Громада Харкова " продовжує роботу у напрямках визначених програмою на Харківщині.


Багато зроблено та надано допомоги тим хто її потребує, зокрема і допомога в організації місць де люди переховуються від обстрілів, це погреба та підвали, що використовуються як бомбосховища. Загалом це зовсім не підлаштовані для таких цілей та випадків приміщення. На даному етапі не має можливості налаштувати ці приміщення згідно цільового призначення-бомбосховище, тому наша мета зробити вимушене перебування людей, у таких приміщеннях, якомога комфортнішим.


Ми дуже вдячні нашим партнерам - Міжнародної організації з міграції (МОМ) та донорам, які допомагають нам підтримувати постраждалих від війни українців, EU Civil Protection & Humanitarian Aid, European Union in Ukraine, USAID - US Agency for International Development, USAID Ukraine - USAID Україна, USAID's Bureau for Humanitarian Assistance, the Ukgjraine Humanitarian Fund, Посольство Японії в Україні / 在ウクライナ日本国大使館 / Embassy of Japan in Ukraine, the Central Emergency Response Fund (CERF), Embassy of Canada to Ukraine Canada’s International Development – Global Affairs Canada Посольство Німеччини в Києві / Deutsche Botschaft Kiew.




bottom of page