top of page
Пошук

До Громадської ради Податкової Харківщини обрано представника ГО ХОО "Громада Харкова".

13 грудня 2021 року у Головному управлінні Державної Податкової Служби у Харківській області відбулися установчі збори з формування складу Громадської ради згідно Постанови Кабінету Міністрів України від 03.11.2010996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» до якої вчергове було обрано представника від Громадської організації ХОО " Громада Харкова ".


Колектив вітає Голову КНС Віктора Жука з обранням до складу Громадської ради при ГУ ДПС у Харківській області, та бажає успіхів та здійснення задуманих планів !


Загалом, за результатами опрацювання документів кандидатів від інститутів громадянського суспільства для формування складу Громадської ради, в установчих зборах взяли участь 35 представників ІГС.


Нагадаємо, що представники КНС в четверте обираються до Громадської ради при фіскальному ( митному -податковому ), податковому органу Харківщини.


ГУ ДПС у Харківській області - https://kh.tax.gov.ua/media-ark/news-ark/538905.html

Громадська рада при ГУ ДПС у Харківській області - https://kh.tax.gov.ua/dlya-gromadskosti/gromadska-rada/povidomlennya/




bottom of page