top of page
Пошук

"ЗАРАДИ ДЕОКУПАЦІЇ КРИМУ ПРОДОВЖУЄМО КОНСОЛІДУВАТИ ЗУСИЛЛЯ"- АНДРІЙ КАРАЧЕНЦЕВ

Сьогодні в Україні відзначається День боротьби за права кримськотатарського народу та вшановується пам'ять жертв депортації кримських татарогодні, також 18 травня Україна відзначає День пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу та вшановує пам’ять понад 200 тисяч невинних жертв сталінського режиму, коли у 1944 році людей силоміць кинули в товарні ешелони й вивезли у віддалені райони Центральної Азії та Сибіру.

Переважна быльшысть українців вдячна союзникам та партнерам за послідовну і дієву підтримку в боротьбі за відновлення територіальної цілісності України. Звісно міжнародна спільнота має постійно посилювати політичний і санкційний тиск на Росію, щоб схилити її до звільнення захоплених українських територій, звільнення полонених тощо.

Україна продовжує консолідувати міжнародні зусилля, щоб добитися повної деокупації Криму й Севастополя та притягнення Росії до відповідальності за її злочини.

"Ми як відповідальна частина українського суспільства, в рамках роботи Громадської організації "ГРОМАДА ХАРКОВА", приймаємо активну участь у підтримці Кримської платформи в Україні та з міжнародними партнерами в будь якому форматі - з метою посилення позицій з цих болючих питань та закликаємо всіх партнерів приєднуватися. Крым – це Україна". - висловив позицію Організації, щодо Кримського питання, її керівник Андрій Караченцев


bottom of page