top of page
Пошук

"Знання з конфліктології та ненасильницької поведінки дуже важливі"- Віктор Жук

За цікавий освітній електронний курс “Вирішую конфлікти та будую мир навколо себе”, який дав можливість опанувати базові навички в цьому питанні, колектив ГО ХОО "Громада Харкова" вдячний Ла Страда - Україна.


Цей курс є методичним додатком до програми факультативу "Вирішую конфлікти та будую мир навколо себе" та програми гуртка "Вирішення конфліктів мирним шляхом".


"Навіть на базовому рівні, це важливі навички для кожного хто професійно займається, зокрема як наша команда, громадською діяльністю"-підкреслив керівник KHC Віктор Жук .


Також Курс “Вирішую конфлікти та будую мир навколо себе” пройшли та отримали навички що засвідчели відповідним сертифікатом: членкиня Правління KHC-координатор проєктів з запобігання проявів насильства над дітьми та молоддю Людмила Нечипоренко, членкиня Правління KHC-координатор проектів по усуненню ризиків потрапляння в трудове рабство та реабілітації постраждалих від торгівлі людьми Софія Жук та заступниця голови з адміністративної діяльності та юридичних питань Тетяна Подлєсна.



bottom of page