top of page
Пошук

Команда КНС висловлює вдячність українській освітній платформі PROMETHEUS

Навчальний курс "Громадська та політична участь"-набір практичних інструментів, який формує повну картину політичної системи України та дозволяє зрозуміти, як суспільство вцілому та окремий індивід можуть впливати на суспільно-політичні процеси у державі.

Особливу увагу було приділено громадському сектору та інструментам громадської участі, а також механізму реалізації адвокації.

Громадські організації-це важлива складова громадського сектору, яка є постійним ініціатором розв'язання соціальних проблем, це так званий "третій сектор". Тому дуже важливим є встановлення і розвиток партнерських відносин між владою і громадськими організаціями, що є ефективним гарантом вирішення проблем загальнодержавного або місцевого значення.

Доречними є слова відомої антропологині Маргарет Мід: "Не треба мати сумнівів у тому, що навіть невеличка група розумних, цілеспрямованих громадян може змінити світ. Насправді тільки їм це і вдавалося".

Команда КНС висловлює вдячність українській освітній платформі PROMETHEUS, організаторам та спікерам за розробку курсу "Громадська та політична участь", який успішно опанувала заступниця голови ХОО " Громада Харкова " з адміністративної діяльності та юридичних питань Тетяна Подлєсна, що засвідчується відповідним сертифікатом.



bottom of page