top of page
Пошук

Людмила Нечипоренко -"ДЛЯ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД, ICC UKRAINE - ЦЕ РЕАЛЬНИЙ МЕХАНІЗМ"

На щоквартальному засіданні Правління ІСС Ukraine, в якому прийняла участь Членкиня Правління ХОО "Громада Харкова" Людмила Нечипоренко в якості Радника президента ІСС Ukraine з гуманітарних питань, було ухвалено рішення продовжити дотримуватися певних карантинних обмежень, незважаючи на те, що Covid-19 послабив свій тиск.

В ході роботи Президентом ІСС Ukraine було представлено звіт про підсумки роботи за 2 квартал, який включав як національні, так і міжнародні аспекти. Заслухали про хід впровадження проекту «Інвестгромада» та перспективи подальшого його розвитку. Учасники засідання погодилися, що в нинішній час – це перспективний напрямок, який в змозі допомогти новоствореним громадам активно залучити міжнародне фінансування використовуючи потужності ІСС Ukraine.

Також відбулось нагородження нових учасників ICC Ukraine, зокрема Founders League, експерти компанії готові долучитися до опрацювання спільних проектних ініціатив, а також інвестиційних програм та заходів, зокрема проведення Форуму, стосовно фондового ринку в Україні, який планується провести у вересні цього року.

Були розглянули питання створення Комісії з міжнародного рейтингового агентства під егідою ICC Ukraine. Наразі готується Положення та методологія, затверджено план проведення семінарів щодо процедур спрощення торгівлі; визначено перспективи продовження роботи з торговельною електронною платформою partnersbook.net – швидкий пошук партерів за сферою діяльності. Також йшлося про подальшу координацію дій зі штаб-квартирою Міжнародної торгової палати (м. Париж)



bottom of page