top of page
Пошук

Людмила Нечипоренко -"Допомога іншим,стала для багатьох з нас покликом серця та справою життя"

8 травня у всьому світі відзначається Всесвітній день Червоного Хреста і Червоного Півмісяця, адже саме в цей день народився засновник Міжнародного руху Анрі Дюнан.

За інформацією Товариства Червоного Хреста України, міжнародний рух Червоного Хреста і Червоного Півмісяця – це найбільша гуманітарна мережа в світі.

Загалом у світі діють Міжнародний комітет Червоного Хреста, Міжнародна федерація Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця та 190 національних Товариств Червоного Хреста, в тому числі і Товариство Червоного Хреста України.

Всесвітнє співтовариство Червоного Хреста і Червоного Півмісяця об`єднує у своїх лавах майже півмільйона співробітників і мільйони добровольців, які допомагають тим, хто постраждав внаслідок стихійних лих і збройних конфліктів, надають допомогу жителям міст і важкодоступних регіонів, а також захищають інтереси найуразливіших груп населення у тісній співпраці з органами державної влади.

"Це свято об'єднує мільйони людей в усьому світі, для яких допомога іншим стала покликом серця та професійною справою життя. Тільки з почуттям відповідальності та самовідданою роботою і головне чуйним ставленням до людей можна досягти результатів у цій непростій справі. Так прагнення ,нашої команди КНС, у скрутній ситуації подарувати іншим віру в себе і свої можливості, дає нам глибоке розуміння - яка це заслужена пошани, щоденна відповідальна праця червонохрестівців, це щоденний подвиг". - сказала Членкиня Правління ХОО "Громада Харкова" Людмила Нечипоренко


bottom of page