top of page
Пошук

Людмила Нечипоренко -"Міжнародний Фонду "Відродження"та «ЮрФем» надали хорошу можливість "

"Займаючись питаннями соціального захисту та підтримкою населення, що перебувають у важких обставинах чи потерпають від складних життєвих умов, я завжди повинна вдосконалювати свої знання, у нашій непростій справі їх зайвих не буває", - підкреслила Членкиня правління ГО " ГРОМАДА ХАРКОВА" Людмила Нечипоренко.


Вся команда Громадської організації " Громада Харкова" постійно вдосконалює свої знання по всім напрямкам роботи ГО. Так різні курси від наших партнерів та колег дають максимальну можливість розуміння, зокрема того, які форми може мати домашнє насильство та розібратися у причинах і наслідках, що зумовлюють домашнє насильство. Навчання є завжди корисним для тих, хто вже працює в цій сфері, а також для тих, хто постраждав від домашнього насильства, або людей, які стали свідками таких фактів. Такі курси зазвичай надають детальний опис зусиль, яких можна докласти для реагування на ситуацію домашнього насильства за допомогою цільових організацій.


"Особисто ми, максимально приймаючи участь у таких навчаннях маємо на меті підвищення ефективності роботи своїх фахівців, до компетенції яких належить організація та безпосередня реалізація програм по роботі з постраждалими від таких дій чи з кривдниками. Тому і зараз я дуже вдячна Міжнародному Фонду "Відродження" та Асоціації жінок-юристок України «ЮрФем», що надали можливість пройти навчання у рамках тренінгу за темою "ТАКТИКА ЗАХИСТУ ПОСТРАЖДАЛИХ ВІД ДОМАШНЬОГО НАСИЛЬСТВА" та засвідчели відповідним сертифікатом."- сказала Людмила Нечипоренко

Міжнародному Фонду "Відродження" - https://www.irf.ua/

Асоціації жінок-юристок України «ЮрФем» - http://jurfem.com.ua/

Про запобігання та протидію домашньому насильству - https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/2229-19

Методичні рекомендації щодо запобігання та протидії насильству - https://zakon.rada.gov.ua/rada/show/v5480729-18#Text


bottom of page