top of page
Пошук

Людмила Нечипоренко -"На превеликий жаль, в Україні багато дітей, яким бракує справжнього дитинства"

1 червня країни світу традиційно святкують Міжнародний день захисту дітей. ООН підтримала цю ініціативу і оголосила захист прав, життя і здоров’я дітей одним з пріоритетних напрямків своєї діяльності. Міжнародний день захисту дітей, передусім, свято дитячого галасу і усмішок, які заряджають дорослих і батьків найпозитивнішими емоціями – відчуттями щастя і любові.


Гуманізм і благополуччя суспільства визначається саме ставленням до дітей, як майбутнього країни. У наших силах зробити, щоб кожна дитина відчувала любов і турботу дорослого, росла здоровою і щасливою, навіть якщо вона перебуває на вихованні держави.


Сьогодні цей день набуває особливого значення, адже на превеликий жаль, в Україні багато дітей, яким бракує тепла, дружнього спілкування з однолітками, справжнього дитинства в родині і мирного неба над головою!

Согодні кожен як і ми, може приділити увагу та поділитись теплом і добротою, саме з дітками що перебувають в інтернатах.

Нехай дитинство буде яскравим, захоплюючим, сповненим любові, ласки та добра! Від всієї душі бажаємо дітям благополуччя, здоров’я та мирного неба !

З великою повагою до кожного,

Член Правління ГО «Громада Харкова»

Людмила Нечипоренко


bottom of page