top of page
Пошук

Людям що вимушено живуть у метро потрібні ліки, готова їжа та солодощі для діточьок.

Кожного дня з самого ранку, до Коменданського часу у вечорі, мобільні гуманітарні групи Благодійного Фонду "Джерело Відродження"- CFSR, підтримуючи роботу, що в нашій компетенції, яку робить Обласна влада Харківщини з гуманітарного напрямуку, а так само й ми всі разом.


Це допомога у евакуації населення, спілкуємося з партнерами по організації роботи, отримуємо допомогу, грузимо ії, перероспреділяємо згідно потреб мешканців по заявкам, веземо щоб передати на місця уповноваженим, що працюють з населенням, зокрема як сьогодні і на станції метрополітену.


Там потрібні ліки, готова їжа, чи бистрого приготування, щось порадувати діточьок що живуть з батьками у метро вже довгий час.


" Сьогодні від імені наших друзів та партнерів "Лікарі без кордонів/Médecins Sans Frontières", на Харківські станції метро в основному ми доставляли ліки та інші супутні товари. Там ліки зараз дуже важливі, люди перебувають в умовах тісного та великого скупчення й інших чинників, що мають свої неготивні наслідки" - сказав Уповноважений представник CFSR, по місту Харкову Віктор Жук ( Голова ГО ХОО «Громада Харкова»)




bottom of page