top of page
Пошук

Нелегальне працевлаштування - ризики та наслідки.

Інформаційний семінар "Ризики нелегальної трудової міграції" пройшов у Харківському міському центрі зайнятості за участю соціальних партнерів Центру: Громадської організації "Громада Харкова" - KHC та Благодійного фонду "Джерело Відродження" - CFSR.

В заході взяли участь фахівці та відвідувачі Центру зайнятості, Кар'єрна радниця KHC з фінансової незалежності та розкриття потенціалу осіб що постраждали від насильства Мар`яна Швайко, Тетяна Подлєсна керівниця юридичного супроводу KHC та Координатор проектів CFSR по усуненню ризиків потрапляння в трудове рабство та реабілітації постраждалих від торгівлі людьми Софія Жук .

Під час заходу було проведено тренінг для відвідувачів центру зайнятості, щодо легального працевлаштування за кордоном і ризиків та їх наслідків при нелегальному працевлаштуванні. Слухачі також мали змогу прийняти участь у інтерактивній грі підготовленій нашою командою. Були представлені до дискусії ситуаційні завдання, які допоможуть нашим слухачам не потрапити до ситуації, зазначеної у темі презентації.




bottom of page