top of page
Пошук

Паніка та вигоряння. Вчимося долати - в KHC опановують справу.

Як журналісту вберегтися від них і допомогти суспільству?”,- тренінг на цю тему відбувся у Харківському прес-клубі. У ньому взяли понад 20 участь журналістів та представників медіасфери новостворених громад з Харківської, Луганської та Полтавської областей та голова Правління ГО ХОО " Громада Харкова" Віктор Жук, як член Комітету з питань комунікацій, внутрішніх та зовнішніх зв'язків ГР при ГУ ДПС у Харківській області.


Їм прокачувала навички подолання паніки та давала нові знання практична психологиня, тренерка з емоційного інтелекту, геншальт-терапевтка Ольга Луб’яна. Перед собою та учасниками вишколу вона поставила основне завдання – зменшити кількість негативу та тривог, які були до початку навчання. Тренінг складався з кількох частин, під час яких представники медіасередовища сходу України дізналися що таке емоційний інтелект та як його використати у протистоянні з психологічним агресором, які стратегії обрати для подолання паніки, страху та тривоги, як захистити себе від негативу, самостійно врегулювати стрес, а також як боротися з емоційним вигорянням журналістів.


Отримані знання учасники тренінгу використовують для власної психологічної безпеки та подолання подібних проблем у своїх медіа.


Також відвідали пересувну виставку" Великі земляки: Григорій Сковорода". Цей проєкт присвячений 300-річчю з дня народження видатного українського філософа та учителя й передбачає десятки наукових, культурологічних, публічних заходів, покликаних поширити в суспільстві більше знань про життя та творчість Сковороди.


З виставкою організатори вже відвідали Чорнухи, Лебедин та Глухів, книга-календар на 2022 рік з такою ж назвою, в якій поміщені нові факти про життя та творчість філософа, а також фільм про Григорія Сковороду, знятий харківською тележурналісткою Тетяною Бабіною.


<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FpressclubKharkiv%2Fposts%2F3007159739501860&show_text=true&width=500" width="500" height="806" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe>




bottom of page