top of page
Пошук

"Ризики нелегальної трудової міграції з кожним днем тільки зростають"- Софія Жук

В рамках проведення щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» у Харківському міському центрі зайнятості ГО ХОО "Громада Харкова" разом з БФ "Джерело Відродження" в останній день проведення акції, провели інформаційний семінар «Ризики нелегальної трудової міграції». На захід були запрошені зареєстровані безробітні різних категорій. Разом з представниками Центру, спікерами виступили Кандидатка економічних наук, доцентка кафедри фінансів, банківської справи та страхування Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна, кар'єрна радниця ХОО "Громада Харкова" з фінансової незалежності та розкриття потенціалу осіб постраждалих від насильства Мар'яна Швайко та членкиня Правління KHC-координаторка проектів по усуненню ризиків потрапляння в трудове рабство та реабілітації постраждалих від торгівлі людьми Софія Жук.

Також в заході прийняли участь членкиня ХОО "Громада Харкова"- кар'єрна радниця з питань фінансового розвитку та розкриття підприємницького потенціалу постраждалих від торгівлі людьми Юлія Шавріна та координатор проектів CFSR з соціальної реабілітації постраждалих внаслідок бойових дій та надзвичайних ситуацій Дмитро Пікалов.

В ході зустрічі висвітлили ті ризики, з якими зіштовхуються шукачі роботи при працевлаштуванні за кордон, та надали поради щодо уникнення потрапляння в подібні ситуації.

Сподіваємося, що отримані знання та поради фахівців з протидії торгівлі людьми допоможуть шукачам робити правильний та безпечний вибір при працевлаштуванні. "Наша організація дякує нашим друзям та партнерам - колективу Харківського міського центру зайнятості за професійну організацію заходу та постійну плідну співпрацю"- підкреслила Софія Жук.






bottom of page