top of page
Пошук

Сьогодні як і завжди KHC на території з Харків'янами що не евакуювалися з міста з різних причин.

Сьогодні як і завжди ми на території з Харків'янами що не евакуювалися з міста з різних причин. Хтось боронить Харківщину на передовій, наша команда ГО ХОО «Громада Харкова» разом з командою CFSR, працює за не допущення гуманітарної кризи - всі разом ми відстоюємо мабутне Харківщіни та України.


" Отримавши гуманітарну допомогу від закордонних та відчізняних друзів з заходу України та наших земляків що евакуювалися, ми йдемо до Харків'ян, що потрибують нашої допомоги. В першу чергу це родини з маленькими дітьми, літні люди та Харків'яни, що втратили засоби до існування." - сказав Уповноважений представник БО «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «ДЖЕРЕЛО ВІДРОДЖЕННЯ» - CFSR, по місту Харкову, Віктор Жук (Голова ГО ХОО «Громада Харкова»)


Для населення,що потерпає від війни, в край важливо зараз отримати продукти харчування, ліки, засоби особистої гігієни, санітарні засоби, теплі речі і нижню білизну, спальні мішки та інші необхідні речи у сьогоднішніх реаліях, такі як ліхтарі, засоби зв'язку, портативні зарядні пристрої, газові примуси тощо.




bottom of page