top of page
Пошук

УГОДА ПРО СПІВПРАЦЮ - ДОЗ ХОДА & KHC

До 30 липня Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми, у Департаменті охорони здоров'я Харківської обласної державної адміністрації пройшла робоча зустріч керівника департаменту Максима Хаустова з активом громадської організації ХОО "Громада Харкова" та підписана двостороння Угода щодо співпраці Департамента з KHC, чим зобов'язалися спрямувати чимало зусиль на запобігання потрапляння різних верств населення та працівників галузі в ситуацію домашнього насильства, насильства за ознакою статі та торгівлю людьми.

У зустрічі прийняли участь представники інститутів громадянського суспільства та фахівці, зокрема Віктор Шапошник, Андрій Караченцев, Софія Жук, Тетяна Подлєсна та Мар'яна Швайко.

У конструктивній та доброзичливій атмосфері обговорили питання організації та проведення заходів, спрямованих на реалізацію державної політики з запобігання домашньому насильству, насильству за ознакою статі та всі аспекти болючих процесів що пов'язані з торгівлею людьми та надання інформаційних послуг з цих питань.


Окремо Максим Хаустов виділив питання лікування, та головне це реабілітації постраждалих, для якісної подальшої їх адаптації у соціумі.



bottom of page